Zásady ochrany osobních údajů

Jaké shromažďujeme osobní údaje a proč je shromažďujeme

Ochrana osobních údajů je pro nás důležitá. V tomto dokumentu je uvedeno, jaké osobní údaje zpracováváme, proč je zpracováváme, na jak dlouho a jaká jsou vaše práva.

Kdo je správce?

Správce osobních údajů na webu www.koala42.com je KOALA42 s.r.o. (dále jen Správce).

Jak nás můžete kontaktovat?

Na telefonu +420 728 488 116 nebo e-mail: info@koala42.com.

Jaké zpracováváme osobní údaje?

Vaše osobní údaje zpracováváme v případě odeslání registračního formuláře, kontatktního formuláře a přihlášení k odběru newsletteru.

V případě odeslání registračního formuláře zpracováváme tyto osobní údaje.

  • E-mailovou adresu
  • Jméno a příjmení
  • Telefon
  • Text zprávy

Tyto osobní údaje je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Tyto údaje zpracováváme nejdéle po dobu 1 roku.

V případě přihlášení k odběru newsletterů zpracováváme tento osobní údaj:

  • E-mailovou adresu

Tento osobní údaj zpracováváme za účelem zasílání obchodních sdělení. E-mail zpracováváme po dobu 5 let. Obchodní sdělení vám zasíláme na základě uděleného souhlasu.  Ze zasílání obchodních sdělení je možné se kdykoli jednoduše odhlásit.

V případě odeslání kontaktního formuláře zpracováváme následující osobní údaje:

  • Jméno
  • E-mailovou adresu
  • Komentář

Tyto osobní údaje zpracováváme za účelem odpovědi na váš dotaz.

Kdo další může mít přístup k vašim osobním údajům?

Správce nespolupracuje s dalšími subjekty (zpracovatelé), kteří by mohli mít přístup k vašim osobním údajům.

Jaké jsou vaše práva?

Vezměte na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, případné žádat kopii těchto osobních údajů,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě a bude proveden jen v případě, že zájmy společných správců nepřevažují nad vaší ochranou soukromí,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů, případně na soud.

Prohlášení o používání cookies

Pokud na naše stránky přidáte komentář, můžete povolit uložení jména, emailové adresy a webové stránky do cookies. Tímto způsobem se snažíme zvýšit váš komfort, když budete psát nový komentář už pak nebudete muset tyto údaje znovu vyplňovat. Tyto soubory cookies budou mít životnost jeden rok.

Pokud máte účet a přihlašujete se k tomuto webu, nastavíme dočasné cookie pro ověření, zda váš prohlížeč přijímá soubory cookies. Tento soubor cookie neobsahuje žádné osobní data a při zavření prohlížeče se zruší.

Při přihlašování vám nastavíme také několik souborů cookies pro uložení vašich přihlašovacích údajů a pro nastavení zobrazení obrazovky. Přihlašovací soubory cookies mají životnost dva dny a cookies pro nastavení zobrazení mají životnost jeden rok. Pokud potvrdíte možnost „Zapamatovat si mě“, vaše přihlášení bude trvat dva týdny. Pokud se ze svého účtu odhlásíte, přihlašovací cookies budou odstraněny.

Pokud upravujete nebo publikujete článek, bude ve vašem prohlížeči uložen další cookie. Tento cookie neobsahuje žádné osobní data a jednoduše označuje ID příspěvku, který jste právě upravili. Jeho platnost vyprší po 1 dni.

Využívání cookies můžete upravit

Vymazání

Vymazat můžete cookies ve Vašem prohlížeči – zpravidla bývá umístěno “Historii“ navštívených stránek.

Blokování

Prohlížeče umožňují umísťování cookies na Vás počítač zablokovat V takovém případě bude, ale funkcionalita těchto stránek omezena. Informace o nastavení ukládání souborů cookies ve Vašem prohlížeči najdete na stránkách poskytovatele konkrétního prohlížeče.

Tento web používá Google Analytics

Google Analytics společnosti Google LLC sídlící na adrese 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States. Google Analytics ke zpracování statistik o návštěvnosti používají tyto osobní údaje:

  • IP adresu k určení přibližné lokace uživatele. IP adresu před přijetím na servery společnosti Google anonymizujeme nahrazením poslední části IP adresy za nulu. Díky geografickému určení můžeme lépe analyzovat, z jakých měst, krajů či zemí pochází uživatelé našeho webu. Tyto údaje jsou v Google Analytics dostupné pouze agregovaně a nelze je zjistit k jednomu konkrétnímu návštěvníkovi.
  • Tzv. cookie s identifikátorem cid. Tento identifikátor slouží ke zjištění, zda je návštěvník na webu poprvé. Usnadňuje nám také atribuci nové návštěvnosti k různým zdrojům a lepší rozdělení reklamních rozpočtů.
  • Google Analytics máme propojeny s dalšími nástroji společnosti Google: Search Console a Adwords. Díky tomuto propojení vidíme na jednom místě agregovaná data o návštěvnosti z vyhledávání a z placených reklam.
  • Sbíráme informace o tom, odkud jste na náš web přišli, jaké stránky jste navštívili, co jste na nich dělali a jakou jste na webu strávili dobu. Sbíráme rovněž data o technologiích, které požíváte: odhadujeme typ zařízení, operační systém, verzi webového prohlížeče. Díky tomu můžeme web vylepšovat tak, aby se vám používal lépe, a to na všech zařízeních. Tato data je obtížné propojit s jednotlivci a cíleně se nesnažíme identifikovat konkrétní fyzickou osobu – dokud nám nedáte souhlas dle bodu níže, víme jen to, že někdo z jednoho prohlížeče navštívil tu a onu stránku; pokud nám souhlas dáte, budeme schopni spárovat chování na webu napříč různými zařízeními jedné anonymní osoby.
  • Pokud nám k tomu dáte souhlas, po vašem přihlášení do uživatelského účtu budeme zpracovávat i identifikátor UserID, kterým jsme schopni spojit návštěvy jedné osoby z více zařízení pod jedním uživatelským profilem. Tento identifikátor je pseudonymní a zpracovatelé bez přístupu ke všem interním databázím bez znalosti algoritmu generování identifikátoru nejsou schopni zjistit, jaká konkrétní fyzická osoba pod daným UserID koná.
  • S vaším souhlasem Google Analytics využijí data z partnerských reklamních systémů k odhadu vašich demografických údajů: pohlaví, věk, zájmy a zákaznické segmenty. Tato data jsou dostupná pouze agregovaně a není možné je zobrazit na úroveň jednotlivého uživatele.

Aktuální přehled zpracovávaných osobních údajů na straně zpracovatele Google LLC získáte na adrese https://privacy.google.com/businesses/adsservices/. Informace o způsobu ochrany osobních údajů naleznete na stránce https://policies.google.com/privacy?hl=cs.

Chcete-li zablokovat odesílání anonymních statistik pomocí nástroje Google Analytics, můžete k tomu využít plugin poskytovaný společností Google. Tento plugin je třeba stáhnout a nainstalovat do vašeho prohlížeče. Upozorňujeme však, že tento plugin je potřeba nainstalovat v každém prohlížeči na každém zařízení, které používáte, a anonymní statistiky se do Google Analytics nebudou odesílat ze žádného z webů, který navštívíte.

Data zpracovávaná v nástroji Google Analytics uchováváme po dobu 50 měsíců.